Ledig dag.

Jag åker till R på fredag. Inte denna utan nästa. Nedräkning är underbart!


Lördag.


Kväll med systeryster


Jobb jobb jobb

Idag igen


Tack underbara människa!

Tack tack tack tack!


Update.

Åker kanske tillochmed den nionde!!

Äntligen är motivationen tillbaka, när jag kom hem från R så var tröttheten allt, åkte till jobbet och kom hem och gick bokstavligen och la mig direkt från att jag kom in genom dörren de första dagarna. Men de två senaste dagarna har jag börjat sent så har kunnat sova ut och gå upp innan klockan ringer. Så nu börjar som sagt lusten till liv att komma tillbaka när de både gäller matlagning, träning och bloggning. Våren är som sagt här för att stanna och den ger energi!

Idag har jag lång arbetsdag framför mig så finns inte så mycket att säga.


Jag fick ledigt!!

Är så glad nu! Fick ledigt från jobbet så den 10 åker jag till min älskling igen! Vi kommer att fira en stor dag tillsammans!


Vårtecken


Sömnlöshet

Jobbar måndag-måndag, och efter jobbet passar jag på att åka hem till en vän som sticker till USA imorgon och kommer hem första juni, så därför är jag frånvarande.


En månad kvar tills vi ses igen.


:(:(:(:(

Fan fan fan fan fan fan.... Då var man snart påväg hem, bussen går 7.05.


Infall.

Inatt fick vi infall jag, Jennifher och Robin. De skulle bli kladdkakemuffins med lite citron i, dock tror vi att syran från citronen gjorde nå knas, för såhär såg de ut efter 10 min på 200 grader.


00.05, lördag.

De är officiellt mellolördag idag, sista kvällen... Vill inte åka hem, ligger just nu i min älskades famn, vill aldrig aldrig åka hem. Aldrig.


Snö i mars.

Vi har de bra här uppe, snön ligger på marken och vi är hundvakter, dvd sitta i soffan och titta på tv, vill inte åka hem.


Påväg!!!

Äntligen påväg till min kärlek!


4 mars.

Idag fyller kära lillebror 19 år! Såhär ser de ut efter middagen.


På begäran.


Vad som än händer idag -

Har jag fått äta frukost.


RSS 2.0