God morgon.


Måndag.

Wow vad svårt det var att kliva upp imorse! Sängen var onormalt skön. Har egentligen inte tid för att skriva, men tänkte att jag tar mig tid endå. Ska iallafall dra till kursen nu, förarinstruktörer och JTF är de som väntar mig! Roligt!...nej... hoppas alla får en bra dag!

Puss



Söndag och jag har insett saker.


Söndag.

Igår kom min lilla systeryster hem till mig, vi gjorde grönsaksoppa och åt pannacotta (stavning?) till efterrätt. Mamma ringde mig innan hon kom hit för att varna mig att lillasyster hade match klockan 12 idag på morgonen och inte kunde vara uppe till två och hålla på. Sedan när syss kommer hit så säger även hon det "mamma sa att du inte har någon tidsuppfattning så vi inte kan vara uppe länge".... Det må så vara att jag inte gått upp innan tolv med vilja sedan jag tog studenten (29 maj 2008) och att stanna uppe till tre på morgonen är ingen big deal. Men sen jag började min kurs så är jag tvungen att gå upp sex på morgonen och vara pigg och alert, jag är inte dum och lägger mig vid tre då.. Omgad.. Nej jag har blivit nörden som blir trött vid 20 men stannar uppe till 22 av princip sak och somnar kort därefter och har även börjat vakna med väckarklockan som piper klockan 6 på morgonen!! Så mamma - in your face! nu är som sagt klockan 21.13, så nu ska jag fabbla ihop en kort presentation och sedan kallar sängen på mig!

Puss

Tänkte bara passa på...


Lördag.

Tänkte bara passa på att slänga in ett litet hej och godmorgon, om en timme ska jag möta kusin utanför BEA och vi ska shoppa mat. Behövs verkligen mitt kylskåp innehåller bara mjölk, tranbärsjuice och en flaska fanta citron! finns ju även två matlådor som ska ätas idag med gårdagens chili con carne i. Nu ska jag iallafall duscha och bege mig! 

Puss

 

Grattis Celina!<3


Torsdag natt.

Ville bara krypa in en snabbis och hälsa grattis till min vän sedan lekskolan som natten till idag torsdag födde världens sötaste lilla tjej! Tusen grattis! Önskar er all lycka på vägen!!

Nu måste jag sussa, brandutbildning på Ågesta imorgon sedan väntar en lång och skön helg, shopping?! Oh yes.. Har en lön som ska spenderas!

Söndag...


Söndag.

Hej,, jag har varit lite borta ett tag, men lusten går och kommer..

Min fredag var låååång, Vi började som sagt 08.15 och vi slutade 17.00, Dessutom skulle en av oss hem och tänka över helgen om den ville vara kvar eftersom han kände sig lurad och "detta är inte min grej"  så vi får se imorgon om vi har gått ner till sex stycken, vi började som tio.
Efter skolan åkte jag hem, åt middag, fixade mig och begav mig in till stan igen, det var dags för bar med tjejorna! Vi hamnade på något som hette Big Ben. Där satt vi och jag drack en cider och vi pratade om veckan som har gått, eftersom vi alla har börjat jobba igen. Efter de drog jag och kusin till Gyros, som jag måste säga blev förbannad på, för det första så drar dom 3 kronor under hundra kronor. det är enligt svensk lag olagligt eftersom de inte är kunden som ska stå för de utan företaget, och för de andra när man betalar 75 kr för en biffteki tallrik så ska man få sallad, pommesfrites, själva biffen och pita bröd, jag fick allt utom pita brödet och då säger dom att de har slutat med det efter klockan 23, men de har inte ändrat priset!!! Jag blev förbannad, så jag säger bara de, alla som ska handla på gyros i skanstull, akta er! sedan gick vi hem till kusin och kollade Frasier och sov länge länge.

Lördag.

Jag vaknade vid halv ett på dagen och då fortsatte vi vårat Frasier maraton, sedan åkte vi till farmor och bakade bullar och jag kom därifrån med 3 stycken papperspåsar med grejor, allt från blomskott till toalettrullar!

Idag springer jag upp och ner i tvätt stugan, ska även städa upp i lägenheten och försöka ta mig till mataffären för mat i veckan.

förlåt

förlåt, men jag vill bara sova

Jag är opålitlig och ber om ursäkt


Tisdag.

Idag har varit insane. Första gången idag jag sitter ner och slappnar av är just nu! Klockan är liksom 22.35! Idag försov jag mig en timme och gick upp sju istället för klockan 06.00. Så jag hade en halvtimme tills bussen kom. Jag hann, men kom dit osminkad, håret blött och en tröja som jag sen märkte var smutsig. UNDERBART! Har dragit i mig 5 koppar kaffe idag!! 5!! OMGAD Vanessa skärp dig!  Dagen började som sagt 08.15 med att vi pratade biljetter, sedan var det lunch klockan 12 som kostade 104 kr. Jag åt räksallad med två yttepyttemini brödbitar pris 69 kr, och en hallon och blåbärs smoothie för 35 kr. Efter lunch pratade vi även då BARA om biljetter tills klockan 15.15. Då var det dags att gå till tågen och få en varsin tågvärd och sedan åkte vi tog tills halv fyra. Sen fick jag åka hem. Men ja.. like that gone happend typ! åkte ju hem i tre minuter och sedan var det bara att packa ner datorn och åka till pappa. Där serverades det god middag (min ångest släppte lite för den dyra lunchen) och pappa meckade sedan med datorn lite. Sedan kom jag hem vid 20.15 och bestämde mig för att städa, diska och laga pisto (pisto är som en "salsa" bestående av krossade tomater, paprika och lök) Men när jag skurit upp lök och paprika och hade brynt det ska jag öppna en burk krossade tomater, så ser jag att färgen är väldigt mörk, så häller ut det och ut kommer en stor klump med mögel, så jag spydde och kastade maten eftersom jag då slängde resten av mina burkar med krossade tomater. Så det var bara att diska och städa och det blev jag som sagt klar med nu.

Så klockan är mycket och om jag inte ska försova mig imorgon måste jag sova nu!

Puss

Full fart!


Måndag.

Ujuj, två inlägg på samma dag! Julafton!
Idag har varit kaos, mitt huvud är gummi! men jag ska skriva imorgon! måste nämligen sova för jag ska upp sex imorgon bitti också typ eller kanske halv sju!

puss

Nästan 24 timmar sedan..


Måndag.

Ny dag, ny vecka, nytt jobb, ny musik i mp3, nya arbetskamrater, nya matvanor ----> ny livsstil! Första dagen och jag känner mig lycklig och har en energi som inte funnits förut och jag har endå bara sovit tre timmar som högst! Om ca fem veckor kommer min pojkvänn ner hit, bor med mig! Det känns spännande, läskigt, ovant och underbart! Oh shit kan inte skriva egentligen sitter i ett lyckorus! Min buss går om 20 minuter och då ska jag på middag med en underbar vän! Jag skriver ikväll då jag kommer hem!

Puss

Ojdå,,


Söndag.

Igår var hårt! Shit! Jag jobbade på mitt andra jobb igår och det var stress från morgon (läs: 10.00) till kväll (läs:17.00)! Dessutom var det blå himmel så vi hade de inte lugnt med gäster!

Hursomhelst, jag har inte direkt kommit in i bloggandet än, därför det blir sällan och sporadiskt men jag ska försöka längta och så! Ehm.. Jag blev väck 13.00 idag av min kära pojkvänn på sms med texten "Du kan ju inte sova såhär länge nu får du ta och vakna" Jag ringde honom och lät "Öööööhhhmmmmeeeiiinn" Hämnden var ljuv.

Tills nu har jag spelat på datorn, ätit pannkakor, tittat på tv, mamma kom över nyss med block och pennor till imorgon och så tog vi en liten promenad med hunden.

Shit vad nervös jag är för imorgon oj oj oj oj oj! Eftersom vi ska ha uniformer på detta jobb så har mamma och jag kommit överrens om en pakt; jag ska gå ner tio kilo och hon ska sluta röka, jag firar detta med att göra pasta med coctailtomater till lunch! Nu kurrar magen!

Puss

16 månader <3


Fredag.

Idag har jag och min pojkvänn (soon to be sambo) varit tillsammans i 16 månader. Känns synd att jag inte kan "fira" det med honom eftersom han bor 46 mil från mig. Men som nämnt så ska vi flytta ihop så fort som vi kan och datumet kommer förhoppningsvis vara nu i slutet på september om det inte dyker upp jobb för honom! Det skulle passa otroligt bra om han flyttade in i slutet på september eftersom jag har avslutat min utbildning då, älskling fyller år i början på oktober och vi firar också 18 månader då. Dessutom får jag dubbel lön i september (utbildningen + mina två jobb) så det blir super! Hoppas inget skiter sig som sagt!

Ursäkta att detta nästan bara handlade om honom.

Igår var iallafall jätte mys, vi möttes vid fem och gick och handlade sedan mötte vi upp min kusin och hennes hund och åkte hem till mig och drack champange medan vi lagade tacosen och förberede efterrrätten (hur de nu stavas). Det blev mums, efter maten satte vi oss i vardagsrummet och kollade på filmen "Juryn - A time to kill" som är en otroligt stark, rå och bra film! Utspelar sig (och filmades) 1996 och handlar om en liten stad i södern och dess fördommar mot svarta, slutet är helt fenomenalt! Alla borde se den filmen!

Ikväll blir det även mys med tjejerna men denna gång hemma hos en av dom! Vi ska göra goda drinkar och bli söta i huvudet^^;;

Imorgon kommer jag att jobba på mitt andra jobb, börjar tio så får alltså åka här hemifrån vid ungefär halv nio eller tidigare.. Har verkligen ångest eftersom min chef inte kommer vara där (min chef är en av mina bästa vänner, kännt henne i nio år). Så det ska bli konstigt typ..

Jag vaknade upp klokan 13 idag så hela dagen är förstörd för man går runt och är jätte trött hela tiden! Jag som måste "träna" på att gå upp senast 6.30 på mornarna för att vara pigg när jag pluggar! Nej nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen! Får göra lite kaffe så jag orkar ikväll!

Puss

Shit,,


Torsdag.

Fastande framför datorn! min buss går om femton minuter och jag sitter i morgonrock och handduk! Snart får jag träffa min flickor!! Dock kommer inte en av dom pga sova^^;; trist men måste man måste man och jag får träffa henne imorgon endå!

Nu ska jag spendera min kväll med mina vänner, god mat och kanske mysig film! Hoppas ni får en bra kväll! Vi hörs imorgon!

Puss

uppdatering


Torsdag.

Nu har jag duschat, dammsugat, bäddat, plockat och diskat!
Det blev stanna hemma hos mig och mysa planen så ska möta tjejerna och handla med dom istället runt fem! min hemliga dessert blir pavlova tårta!

Tjao..


Onsdag.

Godmorgon eller något.
Sitter nu här framför datorn med en skål hallonkräm och mjölk, behöver en rejäl sockerkick för att vakna och göra det jag ska göra idag!

Idag kommer mina girlfriends hit! Vi ska äta tacos och sen vet jag inte alls vad vi hittar på, för tillfället fínns det fyra olika vägar att gå;
1, Åka in och se sommarbio, dock så är det filmen pianot som tydligen ska vara långtråkig, dessutom viskar smhi regn ikväll.
2, Åker till sthlm kulturfestival och ser 70 tals film i svart vitt.. den var tydligen dålig den filmen
3, Stannar kvar hemma hos mig och ser på film
4, ingen aning

Eftersom de kommer hit ikväll har jag lite saker att göra, typ dammsuga och plocka upp udda strumpor i lägenheten, måste nog skura också! Älskar mitt skurmedel, det doftar syrén! Nej men nu måste jag nog fortsätta jag ska hinna till affären också och handla inför middagen! Det blir tacos och hemlig dessert!

Nu är det såhär,,,


Tisdag.

Jag känner mig duktig duktig, lägenheten är städad, eller typ uppplockad iallafall, ska diska och dammsuga imorgon! har dessutom handlat frukost till imorgon och lasangen ska snart ut ut ugnen! Dock är det såhär nu, jag lovade en bild och nu har min kamera försvunnit!

Men jag kan endå ge er receptet!

Lasange med babyspenat och fetaost.
Receptet är tänkt för en väldigt matig lasange så om man vill snåla behöver man inte ha i två burkar krossade tomater och bara ett paket feta ost

Att köpa:
1 vitlöksklyfta
1 burk pastasås
2 burkar krossade tomater
2 paket feta ost
1 paket ostsås (kelda)
1 paket riven ost
1 påse babyspenat
Lasangeplattor (färska)

To do:
Ta en stekpanna och värm upp smör för stekning och kläm i en vitlöksklyfta. Skölj och häll i påsen med babyspenat och "stek" tills den har fått en mörk grön färg och segat ner sig (ni fattar vad jag menar när ni gör den). Slå på pastasåsen och de krossade tomater, låt mojsa ihop sig medan du smörjer formen och börja värva lasangeplattor med tomatsåsen. På de översta lagret så sprider du ut fetaosten (jag tog den mellan händerna och smulade den) och sedan slår du på såsen och sprider ut osten! Sedan typ 200 grader eller så i 25 minuter!

Jätte god! Men den är godast dagen efter!

Regn


Nu kom regnet, det smattrar och dränker ljudet från tvn, och vinden blåser in lukten av nyfallet regn! mmmhm mysis, var inte meningen att bli så poetisk men nu känner jag för att städa igen!

trist dag..


Tisdag.

Däckade framför tvn.. Det är helt svart på himlen, och jag som glämde köpa ost till lasangen.. måste gå till affären igen.. orkar verkligen inte.. men det tar ungefär två minuter..


God morgon..


Tisdag,

Det är ungefär vid den här tiden jag brukade vakna förut. Men de senaste två veckorna har jag vaknat innan tio, och idag vaknade jag klockan åtta! Dock var det ofrivilligt då min trappuppgång är väldigt lyhörd och det var en snubbe som stod och bankade på någon annans dörr, men jajaja.. Skulle ju endå upp och ringa in mig sjuk till jobbet, så det var väl lika bra, kanske jag kommer i säng ikväll istället..

Idag har jag iallafall varit väldigt produktiv. Jag har duschat och gått ner och handlat så gott som alla ingridienser till en vegetariska lasange min vän lärt mig, den är ungefär ett av de godaste ting som finns! ska lägga ut recept och bild här när jag gör den idag eller imorgon, den är otroligt simpel att göra. Jag har även torkat av skåp, luckor och lådor i köket och håller nu på att rengöra ugn och ska sedan ta itu med badrummet! Sedan om jag orkar ska jag även ta vardagsrummet och sovrummet. Sedan behöver jag åka till en affär och köpa tvättmedel så att jag kan tvätta, men vet inte om jag orkar göra det idag.

Jag mår iallfall lite bättre idag, hostar fortfarande och låter som en kråka och är allmänt svag i kroppen, men man får städa och vila och sen städa och vila lite till! Tror att duschen hjälpte till lite. Otroligt skönt att få "duscha bort det sjuka".

Vad långt det här inlägget blev jämföft med mina andra inlägg, antar väl att lusten börjar komma tillbaka.. Det var ju bra^^;;

Hm.. Vad finns de mer att säga jag kan ju presentera mig.

- Hej jag heter, Vanessa.

sjuk,,


Måndag.

Har inte skrivit på länge men min helg blev inte direkt lugn. Så fort jag kom till jobbet bad dom mig jobba lördag också.. Så har alltså jobbat hela helgen. Blev även sjuk natten till söndagen, men eftersom jag har det jobbet jag har kunde ingen komma och byta av mig för det vara semester och allt. Så fick jobba 8 timmar på söndagen endå så idag tog jag ledigt och har bara legat i soffan hela dagen.

Måndag: Ligga hemma i soffan och vara sjuk, kanske städa lite.
Tisdag: Jobbar 16.00 - 21.15
Onsdag: Städa och handla
Torsdag: Stor lunch med Jenny och Anna, sedan bär det av till utomhusbion 
Fredag: Inget planerat
Lördag: Jobbar 10.00 -
Söndag: Vila, ladda och sova tidigt!!

Nästa vecka börjar min utbildning jag är supernervös, förväntansfull och rädd!

åh gosh,,


Fredag.

Så är man upe med tuppen ungefär. Älskling smsade och väckte mig 08,00 imorse på min begäran. Så idag är man jätte trött! Vad händer idag då, jo, när jag väl nu orkar ska jag bara klä på mig och åka till mamma, där ska jag städa lite efter min vistelse där i en veckas tid. Klockan 12.15 börjar jag jobba och slutar inte förs 21.15. Det betyder att jag kommer stupa i säng ikväll runt 22.30 om jag har tid! Herregud vad jag verkar lat, sitter här klockan snart nio på morgonen och pratar om när jag får gå och lägga mig ikväll!

Vad ska man hitta på i helgen? - Får väl se vad som händer på lördagen är jag helt ledig och på söndagen jobbar jag från 08.00 -18.00 (mmm tio timmar).

Nej nu måste jag åka innan jag somnar igen och försover mig!

Blev ju inte direkt som jag ville.


Torsdag.

Ville ha annorlunda, men de får se ut såhär tills vidare.

åh

Torsdag.

Okej, jag kanske inte var helt redo för detta. Känns ju dock inte lika roligt att skriva när man har en ful design, så jag måste fixa den! Tänkte börja med det nu, när det endå inte finns något på tv.

Jag uppdaterar lite senare.

Välkommen till min nya blogg!


Måndag.

Well, jag har börjat igen. Efter en relativt lång paus. Men nu är de dags igen. Typ nytt liv, ny blogg... Kliché I know, men typ sooooo true!!

Jag ska sova nu, men imorgon blir det en mera proper förklaring om vem och vad jag är. Dock kommer jag varna redan nu för att denna blogg kommer vara tråkig, rolig, felstavad, mångspråkig, söt och allt annat än otroligt seriös.

Puss och godnatt.

RSS 2.0