Kväll


Hej

Jobba gick bra
Banken gick bra
Shopping gick bra

Handlade med mig Chendo hem till middag, efter betalat räkningarna nu så var ju inte de så smart.. Hm.

Har plockat lite här hemma eftersom systeryster kommer hit imorgon. Min dag imorgon är ju rätt söt endå, ska upp tre inatt och åka till jobbet, efter jobbet är de möte sen hem städa och sen kommer systeryster och d blir de OTH och film kanske.



De har julpyntat fint i rondellen.




första ljuset är tänt,


Dagens att-göra-hela-dagen



Åka tåg till 14.00, sen banken, sen shopping, sen hem...




Tidiga morgnAR

Mörkt ute när man kliver upp 05.13 på morgonen


Söndag, första advent, 28 november.


Godmorgons!

Eller nja, har varit uppe sen sju så är kanske inte direkt morgon för mig nu. Hej.

Idag dejtar jag tvättstugan, har hunnit slänga in två tvättar redan och dagens goda gärning var att plocka ner någon annans tvätt från torkrummet och lägga i deras IKEA påse. Varsågod.

Det är så skönt att stiga upp pisstidigt och ha morgon, när jag steg upp imorse var de mörkt på hela gatan, alldeles tyst och inte en enda bil. Det är en perfekt söndags morgon, så slog mig ner framför datorn satte på P4:as kanal bjällerklang och drack mitt julte jag fick förra året av R:s lillasyster som fyller år idag, och bara var tyst.

Under tiden jag dejtar tvättstugan går jag runt här hemma med universalsprayen (läs: tjoff tjoff) och trasa, mitt mission är att torka av alla ytor som man (läs: jag) aldrig torkar av typ hyllor i hall och sovrum. Whats up with that liksom!? sen kanske de "vanliga" ställena okså får sig ett "tork".

Nej men nu var de dags att springa ner till dejten igen. Lämnar er/dig med ett litet tänk som är otroligt bra att mantra när man har en dålig dag;




Slagit in de första klapparna







Tåg tåg tåg tåg

Hej

Blidde ingen shopping igår eftersom en kollega jag inte sett på länge fyllde år så satt kvar på jobbet istället.

Idag klev jag upp klockan 5.00, för att jag ställt klockan fel skulle upp klockan sex, men de var bra för då kunde jag städa. Efter jobbet ska jag hem och laga mat. Pappa, styvmor och lillasyster kommer över på middag.


Godmorgon

Godmorgon lördag!

Idag ska dagen spenderas på jobbet. Efter jobbet ska jag handla nya jobbskor och sen nya höstskor.



Fredagsmys


Välkommen hem



Det var ett tag sen jag bloggade.

Eftersom tiden med Robin började gå mot sitt slut så gav jag upp bloggen ett tag just för att få spendera mera tid med honom och hans familj.

I lördags kom jag hem. Tåget kom in 15.30, mamma och syster mötte mig med bilen så åkte vi och storhandlade, jag handlade för 1259 kr så ska jag dra kortet och eftersom jag har ett äckel maestro swedbank kort så fungerade de inte - självklart! Det var hemskt tur att mamma var där som var illa tvungen att betala. Sen åkte vi hem till min fina lägenhet! Så mycket jag har saknat tystnaden! Men det var bara att packa upp maten och sen bege oss hem till mamma för att sminka lillasyster. Det slutade olyckligt. Sen vart det go middag, mammas mat! Efter maten tog vi Dina och gick ut till bilen för att åka hem men så kom mamma på att de är halloween helg och skogskyrkogården är vacker så vi tog en sväng dit först.

Fy satan så vackert de var med ljusen.

Väl där fanns de att par som var så äckligt packade och de hade en liten jack russel som de lät springa lös så jag gick till en väktare så de blev utslängda.
 


Söndag;

Efter en lång natts sömn (läs: 11 timmars sömn) så vaknade jag åt frukost och duschade klädde på mig skulle precis ta på mig skorna när pappa smsade; vill du ha skjuts? jag tackade ja. Så pappa kom hit och hämtade mig med sin nya bil. Sen hämtade vi Daniella och åkte hem. Hemma hos pappa serverades de kalops med råris och inlagda trattkantareller SÅÅ GOTT!! efter maten umgicks vi bara tittade på tv typ. jag fick med mig lite matlåda hem och så skjutsade pappa mig hem till farmor. Hos farmor var även Anne som hon är varje söndag. (läs: bingolotto) Så även där åt jag fläskkorv och rotmos för första gången. Sen så spelade vi bingolotto och sen skjutsade Anna hem mig. 



Måndag;

Idag åkte jag in till jobbet så konstigt! Inte varit där sen den 25 september. Väl där kollade jag facket hälsade på lite kollegor, skrev på kontrakt för fast anställning, och hängde på plattformen och pratade med ännu mera kollegor.


Hej



Hej.


Igår;

Igår vaknade vi något så snuskigt sent att de är konstigt! 13.30.. Vi klev upp och gick till affären för att köpa lunch. De blidde frallor, brieost, philadelphia, creme fraiche och gulaschsoppa! Det var år och dagar sedan jag åt det! När vi kom hem gick pojkarna ut med hundarna och jag gjorde min soppa. Efter lunchen satt vi och kollade på tv och var hundvakt till 16.00 då Bea kom hem och löste av oss.
Till middag åt vi pizza! Gud så gott de var köpte en salami pizza med svarta oliver och champinjoner! MUMS! Sen spenderades kvällen med att kolla på bridesmaids, make-up tutorials hur man sminkar sig som Disney figurer och halloween sminkningar sen blev klockan 01.00 och alla var så gott som pigga så då slog vi på filmen Grave encounters. Fy satan alltså så satans läskig! Efter de var jag asrädd så stackars Robin fick tända överallt och hålla i mig, kolla under sängen, inte lämna mig ensam och slutligen kolla på Lilo och stitch med mig i sängen och sova med tänd lampa.. vi somnade kanske runt 04.15.

Idag;

Vi blev väckta av Kim klockan 10.00 gick upp 10.30. Gjorde kaffe till oss och gick upp på övervåningen. Till frukost blev de som vanligt en fralla med ägg och kaviar, kaffet vi gjort här nere och ett glas juice. Efter frukosten åkte pojkarna in till stan för att gå på MIROI´S och jag stannade hemma. Har bäddat sängen och suttit framför datorn, är trött som satan och pga pizzan igår och allt annat onyttigt dansade jag 6 stycken låter på just dance på wiiet för att bränna litegrann och piggna till lite. Pojkarna kommer hem om en timme så tänkte diska nu och dammsuga lite och sen duscha!

Skriver sen!


RSS 2.0