Usch fy och blä,,


Lördag.

Idag ska jag jobba. Inte fått nå jobb på hela veckan (tim anställd) så idag ska jag jobba på mitt "första" jobb. Totalångest kan man förklara min sinnestämming. Jag är förkyld, varit hela veckan, halsen gör ont, huvudet gör ont, näsan andas man inte ur längre. Men jag jobbar nio timmar idag och det är en lördag dvs 100 % OB så idag tjänar jag typ 1600 kronor, då kan man inte sjukanmäla sig. Efter jag slutat jobbet 21.15 ikväll måste jag åka till andra jobbet och se om jag fått några tider veckan som kommer. Jag ska få pannkakor när jag kommer hem^__^;;

Vad finns de mer att skriva? - Jag vet inte. Vad ska man skriva här egentligen? - Jag vet inte. Kan ju highlighta mitt sambo liv lite - ÄLSKAR DET! Måste få påpeka igen hur underbart det är att få sova med den man älskar. Det enda minuset är att jag är väldigt "ensam" av mig och nu när han inte har ett jobb "sitter man ihop" man får inte den där ensam tiden som jag älskade så mycket förut. Men man får passa på när han är och handlar, när man åker hem från jobbet och till jobbet. Men egentligen vill man bara vara med sambo så mycket man bara kan. Men vi är fortfarande två personer inte en.

Puss


Fnatt,,


Torsdag.

Sen igår kväll har jag fått inredningsfnatt! Eftersom jag och kära pojkvänn har flyttat ihop har ekonomin blivit lite yttepytte större så (när han skaffat ett jobb). Så alla idéer om hur det ska se ut i våran lägenhet trycker konstant mot tinningen. Igår flyttade vi soffan 90 grader så den står nu med ryggen mot en annan vägg och rummet blev helt plötsligt mycket större! Så nu har jag tvingat kära älskling att vi ska åka till IKEA imorgon och shoppa upp grejer för våra matpengar! Jey! Får vi ju se om det kommer att hända eftersom vi inte vet om de finns nå matpengar kvar på kontot.

Idag har vi iallfall varit på middag hos pappa, blidde lasange med äppelkompott till efterrätt. Det gick bra med pojkvännen, han var nervös innan men allt löste sig när han slappnade av.

Nu ska jag kura upp mig i soffan med sallad och pojkvänn,, heaven...


Puss



Dagen innan,,


Tisdag.

Imorgon har jag och babe varit tillsammans i hela arton månader! Stort. Panikar lite dock, alla vet vad som händer när det gått två år. Jag sitter iallafall här och leker framför datorn när han står och lagar middag till mig^^;; hemmagjorda hamburgare! Mums! Känner mig lite små krasslig, har gjort de senaste dagarna, så tror jag ska lägga mig i soffan igen!

Puss 



Det var ett tag sen,,


Tisdag?

Vet knappt vart jag är. Vårat tillstånd känns som semester (med sporadiska jobbdagar).

Ellen har fixat en lägenhet nära mig! Hello neighbor!
Jag har lite panik över den pga personliga skäl. vilka som ska komma på "riva-dricka-öl-äta-pizza-festen".

Denna vecka kommer minst sagt att vara händelselös. Torsdag är det middag hos pappa och lördag jobb.

Nu ska vi sova.


puss



Trött,,,


Måndag.

Herregud vad jag är trött, två dagar i rad har jag inte kunnat sova okej på, tror det dels beror på "pressen" att jag måste gå upp innan fem för att jobba, men igår när jag vaknade mådde jag så illa och var så nervös och hade huvudvärk så jag ställde in, men idag, ja då jävlar. Börjar 6.40 slutar 14.10. Efter jobbet ska älskling komma och möta upp mig och vi ska fara på ärenden och senare hem till middag hos mamma<3

Måste få påpeka hur underbar kärleken kan vara. Hur underbar min kärlek är.
- När vi är och handlar packar han kassarna och han packar en lite lättare för mig så jag slipper bära tungt.
- Han är den som springer ner och handlar när man glömt något.
- Om inte jag kan sova, tänker inte han sova.
- Man får te och massage när man inte kan sova<3

Jag älskar dig så mycket, tack för att du finns.



RSS 2.0