Kärlek.


Onsdag.

Nu har jag nästan varit sambo i en vecka! Det har varit jätte underbart att ha någon att sova med, att kyssa på, att laga mat åt, att komma hem till. Hoppas bara att Robin får ett jobb snart. Hur har min vecka varit då, hmm, Jag jobbade i måndags och tog med mig syster hem. Igår gick vi på bio med kusinerna och deras respektive. Vi såg flickan som lekte med elden. Den var bra. faktiskt. Idag jobbar jag. Men nu ska jag äta frukost. får skriva igen senare

KLAR!


Onsdag.


Nu är allt klart! Har gjort allt man kan göra förutom att skrubba lister! Jobbigt, allt värker men fan vad skönt det kommer bli imorgon att vakna upp! Funderar fan på att byta lakan i sängen också, tänkte om man duschar nu, och lägger sig i helt nya lakan typ "den sista natten ensam" eller så. Kommer kännas otroligt konstigt att nu när han kommer hit ska han bo här. Shit shit shit! Jag har inte sett min lägenhet såhär ren på mer än en månad. Nu ska jag som sagt, bädda rent, och göra en total "feel pretty" dusch och sen ska jag lägga mig i sängen och antingen sova eller kolla nya avsnitten av Gossip Girl eller av One tree hill! Mys!

Hoppas alla får en god natts sömn och en bra dag imorgon.

Puss



Intensivt,,



Onsdag.


Intensivt, det ordet kan väldigt bra beskriva min dag.

Jag försov mig imorse och missade bussen, sedan var det "allvarligt" växelfel i Karlsberg så vissa tunnelbanor var inställda, so far so good. Väl på jobbet var det otroligt intensivt efter "lunch", massa förseningar och vändningar som skulle vara 15 minuter blev till 3. Kom hem till halv åtta, satt i telefon och vid datorn till åtta och har tills nu intensiv städat, har hittils hunnit med;
- Dammsugat vardagsrummet
- Dammsugat hallen
- Plockat upp alla kläder som ligger i hela lägenheten
- Städat garderoben
- Städat, damsugit och torkat i badrummet

Det som väntas nu är resten. Dammsuga, skura, damma, diska, plocka.
Sedan ska man även hinna tömma/flytta lite saker så Robin får lite space när han kommer hit.. Älskling, tåget går 00.10! Måste hinna dammsuga innan klockan tio så måste skynda mig på nu! 

Skriver antaglien ikväll innan jag stupar.

Puss


 

Update



Tisdag.


- The Big bang thery
- One tree hill
- Gossip Girl
- Supernatural
- How I met your mother


ÅÅÅÅH jag älskar hösten!

Trött,,



Tisdag.


Herregud vad svårt det var att gå upp idag. Trodde jag började klockan 14.25, men nej 13.45 står de på schemat, så tur att jag inte sov längre. Jag måste verkligen börjar städa, imorgon jobbar jag från 10.30-18.30 och sen kommer ju Robin på torsdag morgon. men alltså, städa eller sova? Men ja.. ska väl börja laga lunch eller så.

puss


Första dagen på jobbet,,,



Måndag.

Första dagen på jobbet och min väckarklocka strulade så att jag blev sen!!

Hoppas alla har haft en bra dag, jag är lite tömd så orkar inte skriva något, finns inte så mycket att skriva egentligen heller.. men men.. imorgon är de tisdag, jobbar ensam då,, nervös.. slutar 22.55. Sedan ska man hem och sova, jobbar hela onsdagen till halv sju, stress städa hela lägenheten och sen försöka sova, eller sympati vara vaken hela natten med älskling som åker tåg, sen träffa honom ååh gud att få kyssa honom är de enda som cirkulerar i mitt huvud, hans läppar och att få en kram!! Saknaden är enorm och snart är du här mitt underbara<3


Puss



Update


Söndag.


Baby kommer hit 06.45 utan föräldrar på torsdag morgon.

Vecka 39,,



Söndag.

God eftermiddag! Idag sov jag till tolv och sen klockan ett har jag sprungit upp och ner till tvättstugan. Annars har jag spenderat dagen i soffan, har legat på något konstigt vänster och har nu massa ont i ryggen. Tänkte berätta för dig/er hur min nästa vecka ser ut. Måste säga att nästa vecka, vecka 39 är veckan som förändrar mitt liv på så många sätt. Mina första riktiga jobbdagar på nya jobbet, flyttar ihop med min älskade Robin, varav första gången jag bor med en kille.

Måndag:
Jobbar tur 206, Intid; 06.30 - uttid 14.25 (måste gå upp klockan 04.00 imorgon)
Hem till pappa på middag efter klockan 20.00 
Tisdag:
Jobbar tur 113, Intid; 13.45 - uttid 22.55
Onsdag:
Jobbar tur 110, Intid; 10.15 - uttid 18.35
Torsdag:
Städa städa städa städa städa
Fredag:
Lön + Robin flyttar hem till mig, han tar med sig sina föräldrar så de sover över här.
Lördag:
Sami fyller 40 år, så ska dit på 40 års fest.
Söndag:
Söndagsmys med älskling, middag och bio förhoppningsvis!

Puss


Trött



Torsdag.

Godmorgon?
Händelserikdag igår kan man ju säga... åkte till kusin vid åtta och sedan skulle jag laga lunch och middag och sen skulle vi ut med hunden och kolla på fråga olle.. somnade vid 01.00, skulle upp 02.45. Åkte till jobbet och körde sista praktikdagen och fick även lite jobb tider nästa vecka så min nya kalender jag beställt från personligalmenacka.se kommer att passa jätte bra nu! (min gula från förra året är ju slut). Kom hem sen vid halv tolv, ringde lite samtal och stupade i säng vid ett... vaknade vid 16, 19 och 21 av samtal och ska typ gå och lägga mig nu igen, ska bara göra lite lunch till imorgon.

Imorgon är sista dagen på kursen! Vi ska gå igenom hela provet och sedan kvitta ut våran utrustning, sedan ska våra SGC chefer dra med oss på något jippo och sedan blir de middag. EFter de är de hem till kusin och träffa girlsen och på lördag ska jag jobba i mataffären hela dagen och på söndag STÄDA.


Puss



Godkänd


Onsdag.

Denna dag kommer jag komma ihåg för alltid. Jag är nu utbildad. Imorgon är sista dagen på praktiken och fredag är sista kursdagen då vi får kvittera ut alla våra saker. Tog kompetensprovet idag. Jag klarade det! Hur många poäng och så jag fick får jag reda på, på fredag! OMGAD! Jag har klarat något helt ensam! Jag sökte själv, gick på interljuvERNA själv, jag gick kursen, jag pluggade, jag praktiserade. Jag klarade något. Utan dig. Utan någon. Du som tvivlade; jag klarade mig, jag kommer klara mig själv, och jag kommer att ha ett bra liv och lyckas och vara lycklig. Du är inget för mig. Du existerar inte längre. Jag är bättre än vad jag gjort på länge.


Jag är bra.

För mig att erkänna detta är något som jag aldrig trodde skulle hända. Men så är det. Jag är bra.

Torsdag: Jobbar 04.30 -10.50
Fredag: Avslutning på kurs som sedan följs av middag.
Lördag: Kanske jobba på mataffären
Söndag: STÄDA

Måndag: Nya erfarenheter.


Puss



I know you want me, you know want cha


Måndag.

Rubriken är namnet på låten jag är lite addicted av. Hursomhelst! Inte långt kvar.. På onsdag är kompetensprovet 19 sidor teori. Imorgon är de dock Röda korset kurs i allt som de hör till. Jätte intressant men kommer älta prefix i hjärnan under tiden.

En anonym har grattat mig till nya jobbet, vem är du? Tell me!

Den 25 är det prelimenärt bestämt. Sambo. ÄNTLIGEN. Jag ska få kyssa dig, 9 veckor sedan och dagen till ära är det 1 år och 5 månader sen vi bestämde/ jag bestämde att

kiwikyss


Onsdag.

Idag ställde jag klockan på tio, men gick upp halv tolv. Men jag har iallfall klätt på mig, duschat och till och med fått på lite mascara! Jag ska iväg till hötorget, rättare sagt sveavägen till Jerns och köpa ett par skor jag kan ha på mig idag då det är dagen D idag!! Jag ska jobba ikväll för första gången på tåget! Eller ja, ska gå med handledare, men det är ju faktiskt jobba. Missade även den bussen jag skulle ta för mamma ringde så passar på nu att skriva ett litet inlägg! Jag har inte vant mig vid håret än, fortfarande för kort, att känna håret röra byxlinningen när man sitter och nu ha håret till axlarna är en 20 cm skillnad.

Nu måste jag bege mig! men hoppas alla får en bra dag.

Puss



yo,,


Tisdag.

Fyra dagar sedan jag skrev, vad har hänt sedan dess?

Helgen: I helgen har jag mest spenderat dagarna i sängen och sovit och tagit det lungt i allmänhet. Igår så klippte jag av mig håret, 20 cm eller så klippte frisören av, sedan färgade hon håret, klippte lugg och nu är jag en "ny människa" höstklar! Efter klippning och lunchen på kusins jobb åkte jag hem och sov, sedan väckte pojken mig klockan 19 och då lagade jag en snabb middag och begav mig sen till jobbet. För jag ska tunnelvandra under arlanda och lära mig utgångar och sådant. Kom hem imorse vid 4.40 ungefär eller så, somnade vid sex och vaknade av en jävla telefon försäljare vid elva, kunde inte sova om och har spenderat min föremiddag i soffan framför tvn, men tänkte rycka upp mig och diska nu!

Ursäkta inlägget utan punkter, men jag bryr mig inte just nu.


Rar, rolig, glad, gullig, noggrann, kunskapsvillig och skämtsam.


Torsdag.

Min rubrik är de orden mina kurskamrater tycker om mig^^;;

Idag hade vi hela dagen ämnet; Service och kundbemötande. Mycket intressant, man lärde sig saker om sig själv, sitt eget beteende, hur andra uppfattade en! Väldigt produktivt och nyttigt!

Det är väldigt mörkt ute, lígger ett stort grått moln över himlen och säger jag tänker ge er regn ungefär...

Ska nog lägga mig i soffan nu med en mörk choklad bit och en kopp te och njuta av en städad lägenhet och ett bra liv.

Naked juice bar.


Onsdag.

Den här veckan går fort! Jag har druckit två stycken naked juice bar idag! Älskar det där stället, men är lite dyrt, så ska köpa hem massa frukt och bär och youhurt och mjölk och komponera mina egna, kan dessutom lägga ner linfrön och müsli så blir det mera "frukost" i dom! Mumsigt!

Idag tåg vi ut ett tåg till "depån" aka blackvreten, där vi fick testa evakureing, fyfan vad vi skrattade! Vi skulle varva att vara tågvärd och passagerare så alla kunde prova på, vi hade alla kan jag säga, fullgubbe, blind, hysterisk dam, rysk hysterisk dam, spanskt par som var helt dumma i huvudet^^;; och sånt skoj! Verkligen roligt. Men när vi skulle åka hem så ringde min chef från mitt andra jobb och då började jag få panik och ångest för jag vill inte tillbaka dit, men jag måste speciellt om älskling flyttar ner hit, vet ju inte vad jag kommer få, är ju bara tim arbetare!

Nu tänkte jag iallafall diska och städa i köket, bädda min säng och sedan bege mig till kusin och sova där. Känns inte bra att bara ligga hemma och tycka synd om sig själv.

Puss




1 september,,


Tisdag.

Ååh ännu en månad avklarad! Nu är de inte långt kvar tills jag blir sambo och jag äntligen (ÄNTLIGEN) får en vardag med mitt livs kärlek!

Vad har hänt idag, vi hade sista dagen av JTFen idag, så skönt och vara klar med det! Jag scorade 44/50 på provet skit duktig var jag tycker jag! Så jag unnade mig själv shopping (oj vad shopping de blev)

Inneköpt idag:
- Skjorta från hm
- Blus från kappahl
- Hårband från kappahl
- Armband från kappahl
- Två tvålar, en ansiktsrengöringskräm och badskum från lush

Klockan är åtta och nu ska jag börja varva ner, ska lägga mig i badet med ett kallt glas vatten och ska sedan lägga mig i sängen och slappna av och sova tidigt!

puss

RSS 2.0