Ännu tröttare!


Sovit fem timmar.  Nu stress. Klockan 15 lyfter planet!

Trött.


Imorgon drar jag till Spanien, vet inte om jag hinner uppdatera imorgon innan jag åker, men känner att jag inte kommer få något gjort inatt, och ska nu lägga mig i sängen och sova för att gå upp tidigt imorgon och göra ALLT, måste packa, städa undan, diska, tvätta mig (och allt som inkluderas i det (läs: raka, noppa, lägga in, smörja in, tvätta, peela...osv..). Tror klockan ska ställas på halv nio. Hoppas jag kommer upp, brukar behöva minst nio timmar.

Kram

Morgon


God morgon.

Så jävla typiskt, jag går upp, sorterar tvätten och går ner till tvättstugan "upptaget" alla dagar fram till jag åker, och varit upptaget alla dagar. UNDERBART. Nej nu måste jag har frukost.

_Jour



En timme tills jag får sluta, blev jobb idag som jag förutspådde dock inget hårt jobb, satt på bk i sju timmar bara, skönt att slippa åka tåg ibland när man jobbar. Imorgon har jag BARA 4 varv! sen ska jag handla och se om jag då hinner tvätta och så kommer mamma över en snabbis och lämnar biljetter. Fick samtal imorse och blir av med min säng! Så skönt ska köpa en "vuxen" säng. För tillfället delar vi på en 120... Det är ju sådär.. mysigt! men sådär..

Håller på att somna, vet att jag är förkyld och ska nu dricka massa kaffe för att hålla mig vaken tills jag kommer hem.

Puss och godnatt

Utmattad


Blev ingen tvätt, sov till tolv istället. Ska snart åka till jobbet, hoppas dagen blir bra, har fått i mig lite käk iallafall. Skriver antingen sen.

Just a little bit


Idag har dagen verkligen inte blivit som jag ville? mina planer var gå upp runt nio, raka benen, äta power frukost och sen möta M på jobbet och gå och träna, sedan äta lunch med tjejen och åka hem, städa tvätta och sen åka till pappa för middag och spanska plugg med lillasyster.. Jag vaknade vid nio, somnade om vaknade kvart i tio, smsade M att jag mådde skit, gick och la mig i soffan, somnade....... sov till 14.30.. låg och slötittade på tv, vid 16.50 åkte jag till pappa. kom hem strax efter nio, har nu varit produktiv, bakat "nästan-ost-och-västerbottenost-paj", gjort sallad och krutonger och diskat, och skurit upp kassler i "portioner" och lagt i frysen.

Imorgon har jag jour 14-00. Eftersom vi har en relativt stor personalbrist kommer jag få jobba rätt mycket imorgon, så mina planer är att gå upp typ 8.00 och slänga in en tvätt om tvättstugan är ledig och sen plocka och städa tills jag ska jobba.


- Rolig läsning?
- Nej, tror inte det.

Har räknat lite på alla vackra ting jag vill ha från ikea och slutsumman blev typ 20.000 men det är inräknat en soffa och en säng. Rent LOGISKT sätt är det helt omöjligt och jag kan inte kasta ut 20.000 på en månad på allt jag vill ha. Nej. Utan prio ett är Säng, tv, tvbänk och byrå, och kanske en skobyrå? nej men den ordningen är bra. Sen är det Robins födelsedag om mindre än en månad, Jul om mindre än 4 månader, Min födelsedag (och alla andra i familjen också) så... SPARA och bara tänk viktigt så.. Säng, tvbänk och tv... Ångest fyfan, men prio ett är att få min egen säng såld!

Ska sova nu tror jag.. Puss och godnatt

Blodapelsin


Funderar starkt på att lägga mig i sängen och sova, nu när lägenheten doftar milt av vanilj, jag längtar tills Spanien, det är dags att komma bort och tänka över saker. Känga i rumpan? Rädd ibland för mina egna tankar. Imorgon är det träna med M och sedan lunch hos fampappa.

Wilkommen tillbaka

För att underhålla er min comeback stjäl jag en lista från Flora.

10 FAVORITER
Färg: Rosa i alla dess former
Mat: Pasta
Band: Fastnar för nya var dag
Film: Jag kan se om Harry Potter och Stardust hur många gånger om, men favorit vet jag inte
Bok: Måste säga en bladning mellan harry potter, stardust series, twighligt seien och gömda, eller kanske pojken som kallades det, jag vet faktiskt inte dyngkåt och helig är bra med.
Sport: dans
Årstid: Alla
Veckodag: Den jag inte jobbar
Glassmak: Gammaldagsvanilj
Tid på dygnet: Tidigmorgon eller senkväll


9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Skumgummi i huvudet
Smak: mina spareribs jag tuggar på medans jag skriver
Kläder: pyjamasbyxor och linne
Bakgrund: Marit Larsen - If a song could get me you
Nagellack: Inget
Tid: 15.30
Omgivning: Typstädat vardagsrum
Irritationsobjekt: Allt jag kan tänka på är jobbet, måste slappna av!


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: har typ aldrig dejtat sådär seriöst
Brutit mot lagen: Alkohol är olagligt att förtära om man är under 18.
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja. Men aldrig ensam!
Varit med på TV: Jo, typ faddergalan och när jag dansade någon show
Kysst någon du inte känner: Ja.

 

3 PERSONER

Du kan berätta allt för: Ingen
Du tycker om: flera än tre
Du inte gillar: No name

2 VAL
Kaffe eller te: Kaffe.
Vår eller höst: Höst


1 ÖNSKAN:
Att allt blir bra och att allt löser sig och alla får ut det bästa av allt.


RSS 2.0