Söndagsfika


Hej.

Igår så bakade Bea jätte goda kakor! Det var en sirapskaka med nötöverdrag, MUMS! Det är godast att inta med en kopp kaffe till, så de är de jag gör just nu.


Frukost











Shopping





Vi gick och gick..



Vi hade hunnit käka frukost för vi vaknade så sent, så de blidde till att äta frukost på stan, renkorv som är satans gott och så gjorde jag en Kissies och köpte squeeque smoothie.



Nudlar!



Lite nytt till köket, bra till julen med spritspåse för 10 kronor.



Julservetter till jul.



Ny bodylotion.



Så den finaste av dom alla, älskade Robin köpte en fin almenacka till mig för mitt 2012!


Sollefteå



Idag blev jag och Robin skjutsade in till stan. Vad jag shoppat visar jag lite senare.


Morgon

Vi vaknade 11.35 idag med huvudvärk och regnigt väder. Vi tog på oss skorna och gick och handlade frallor och juice.

Under dagen har vi bara suttit uppe på övervåningen och kollat tv och tråkat.


Se den


Viktig


Godmorgon











Blev väckt idag klockan 08.15. Jag och Robin skulle vara hund och telefonvakt. Så därför uppdaterar jag sent.


Dagen



Dagen har varit lika händelselös som de andra.
Vi ungdomar lagade hamburgare till middag sen städade jag lite i föräldrarnas kök och Jennifher gjorde kokosbollar och glögg och kaffe till fika när föräldrarna kom hem från jobbet. Efter de kollade vi på fråga Olle dokumentären och ett avsnitt av Mike and Molly.

Ligger i sängen för att sova nu, ska upp klockan 8.15 imorgon.


Tisdagsmorgon




Eftersom jag för en gång skull gick upp innan klockan 13.00 så pushade jag älskling att gå på affären och handla mysfrykost, vi köpte långseleröra, ägg, juice, kaviar och frallor. Eftersom vi är i en by och de inte bor så mycket folk där öppnar matbutiken klockan 09.00 så bröden var fortfarande lite små varma. Mys!


Mirakel

Godmorgon


Dexter





Har nyss sett nyaste avsnittet av Dexter. Är en bra säsong, handlar om tro.


Present



För några dagar sen blev jag väckt med en present på sängen, det var köpt på Lidl som en skoj grej, men mössan har andvänts flititgt endå! halsduken kan jag dock inte ha så den sparas till annat.




idag

Hej

Idag blev jag väckt klockan 12.15 av pojkvännen. Har drömt mycket skumt inatt. Har jobbat som gravgrävare, och så har jag blivit skjutsad till Älvjsömässan för att posta ett brev av min farmor i en hummer...


 Klev upp 12.45 när Robin och Kim gick till bussen för att åka till stan. Gick upp och tog lååång dusch, så otroligt skönt! Har efter de spenderat min tid i Kims kök, diskat, torkat av bänkar, mikrovågsugn och prylar på bänken, skönt att röjja lite. Nu sitter jag och väntar på att pojkarna ska komma hem och att de ska bli middag, försöker inte att tänka på att detta är sista veckan jag är här.. Nästa vecka åker jag hem, vet dock ej vilken dag då endast herrn i huset har körkort och han vet inte hur han jobbar den veckan. Finns iof buss men då måste jag sitta och vänta på stationen i fyra eller sex timmar, känns surt men finns ju inte så mycket man kan göra.

Fixa naglarna och vara tjejig lite då och då är måsten.


Slöfock

Uppdaterar nu Wirena!! Idag sov jag aslänge.

13.45

Anledningen till att mina inlägg är lite konstiga, är att jag skriver direkt till Nena som är min ena lillasyster som har tråkigt. Jag har varit hos min pojkvän nu i snart en månad, och hon saknar mig!


Godmorgon

Godmorgon!

Blev nyss väckt av Robin med kanelbullar och mjölk, finaste du<3 blå himmel med vita moln idag, får se om vi tar en promenad senare.

Pyss


Skype

Hej Nena! Nu skriver jag här som du vill, har du mindre tråkigt nu?;)

Idag väckte Robin mig klockan 11.30, vi gick upp och åt lunch, han har vart uppe sen nio. Vi åt varma mackor, GOTT! sen satt vi uppe ett tag, jag spelade på datorn och så spelade vi kort. Till middag blev de kassler i café de Paris sås med pasta, de var gott med! Sen gick vi på affären och köpte nötter och choklad och jordnötter till Robins föräldrar. Nu på kvällen har vi kollat serier, myst och pratat med syster och mamma på Skype! Nu vet jag inte vad vi ska göra!


RSS 2.0